K&H prémium minőségi kutya fekhelyeket gyártó cég

Rendelés telefonon: 06(30) 656 1470

Tartós kisállatfekhelyek a KH gyártótól

A K&H kisállatfekhelyeket gyártó amerikai cég büszke arra, hogy az USA legnagyobb kisállatfekhely ellátója. A Colorado Springs székhelyű cég csakis a legjobb minőséget és innovációt hozza évről-évre kedvencének és az elégedett gazdiknak. Minden évben újabb és újabb egyedi kutya fekhelyeket, cicafekhelyet fejlesztenek a kisállatok kényelmét szolgálva. A felelős állattartás fontos tényezője kedvencünk kényelmének szem előtt tartása és kiszolgálása.Fekhelyek másképp, mint az átlag


  • Másoktól eltérő tecnológiai vonások a kutyafekhelyek piacán.
  • Minőségi alapanyagok, megujulás, innováció, design.
  • Az USA-ban több ezer állatorvos és hozzáértő valamint KH kisállatfekhely tulajdonos javasolja a K&H termékeket, mert megbízhatóak és előnyösek kedvencének.
  • Minden K&H kutya fekhely, cicafekhely meleget biztosít lakójának és megfelelően pihenteti a fáradhatatlan, aktív kisállatok izmait. Jótékonyan hat az öregedő vagy reumás kisállatok ízületeire és izmaira. Egyáltalán nem csomósodik egy sarokba a töltő rész, hisz csatornák vannak kialakítva, hogy ez ne történhessen meg. Nem kell aggódnia, hogy kedvence feláll a kutyafekhelyen és körbe körbe járkál rajta keresve a legkényelmesebb pontját az ágyának. A kutya fekhely rész töltőanyaga nem tud egy csomóba, vagy sarokba felhalmozódni, köszönhetően a csatorna kialakításnak, illetve a kutyafekhely töltőanyagának. A KH nem használ polisztirol golyócskákat töltőanyagként, hisz azok egymáson is könnyedén elmozdulnak és kedvence hamar a földön találja magát. Az ízületi problémák sok kutya számára okoznak fájdalmat, anélkül, hogy jeleznék azt a gazdinak. Így ezeknek a kutyáknak speciális kutyafekhelyre van szükségük. Tegyen kedvence egészségéért, a fájdalmak kialakulása előtt vagy azok csillapítása érdekében és válasszon kutyájának megfelelő KH kutya fekhelyet gyógyászati ortopéd fekhelyeink közül. Így az olcsó rossz töltetet használó kutyafekhelyek nem sok mindent érnek, ha kedvence a hideg kövön csak a posztón, azaz a kutyafekhely huzatán fekszik. Vagy akár a bajok megelőzése szempontjából is érdemes a KH kutya fekhelyeket választani. Ízületvédő kutyafekhely memóriahabos matraccal, tehermentesíti a gerincet és oldalról megtámasztja kedvence hátát és farát a kutyaágy karfa kialakítás miatt. A pihentető, megnyugtató és fájdalommentes alvásért. Megelőzhető a közepes testű, nagy testű rövidszőrű kutyáknál a felfekvés kialakulása. A tacskóknál a gerinc bántalmak kialakulása.
  • Biztonságos termékek. K&H szorosan együttműködik a MET laboratóriummal, hogy termékei biztonságosak legyenek.
  • Minőségi ellenőrzés és alacsony visszaküldés. A kizárólag minőségi alapanyagnak köszönhetően a K&H termékek tartósak, hosszú élettartamúak. Így a K&H kutyafekhelyek, cica fekhelyeknek van a legkisebb visszaküldési aránya az iparágban.
  • A széles körű termékskála teljesen egyedi, olyan vonásokkal, ami más gyártók termékeit egyáltalán nem jellemzi.

Kiemelt kutyafekhelyek, cica fekhelyek